Резервни части от ORGAtop

От февруари 2010 година предлагаме оригинални и алтернативни резервни части за европейски и американски инвентар, трактори и комбайни с марката ORGAtop на немската фирма Menke.

Otto Th. Menke GmbH (ORGAtop) е четвърто поколение фамилно предприятие, което предлага резервни части за земеделски машини на специализираните търговци и сервизи.

Всичко започнало преди 100 години с търговия на коси и сърпове във Винтерберг-Зилбах. Днес Otto Th. Menke GmbH е част от лидерите на пазара за алтернативни резервни части за земеделски машини.

Те доставят части от 5 склада за повече от 7.500 търговци и сервизи в Германия и Източна Европа. Продажбите на пазари извън Германия стават все по-важни през последното десетилетие.

В дъщерната фирма ORGAtop работят на 130 човека персонал, които отговарят за заявките на клиентите. Те знаят точно какво им трябва на търговците, за да предложат възможно най-доброто обслужване на клиентите си.

Продуктите на ORGAtop включват над 150.000  артикула, които са организирани в три групи и 13 подгрупи.

Най-голямата група е „Резервни части за земеделски машини” (подгрупи от 1 до 10 и 13). Като само в подгрупа „Култивиране” има над 8.000 артикула.

В група „Резервни части за земеделски машини” клиентът ще намери артикули за култивиране, сеитба, резервни части за трактори, комбайни, хидравлика и др.

В подгрупа 12 ще намерите широк избор от сервизни инструменти.

Кликнете, за да разгледате пълния каталог на ORGAtop.